This is the story of

This is the story of

Dominique

How did I get here?

Ik groeide op op een boerderij in een klein gehucht samen met mijn vier broers en zusje. Thuis leerde ik hard te werken en niet teveel in te gaan op wat er gaande was in de buitenwereld. Ergens was ik – zonder mij er bewust van te zijn – gevangen in een leven dat voor mij uitgekozen was.

Door een sportongeluk waar ik mijn been verbrijzelde, in een rolstoel belande en een jaar niet kon lopen werd ik gedwongen om afstand te doen van dit leven.

Ik besloot te studeren, bezocht zoveel mogelijk festivals en kreeg voor het eerst in mijn leven hechte relaties met anderen.

Dit was tevens dezelfde periode dat ik me enigszins bewust werd van bepaalde patronen. Ik had last van woede-aanvallen, bindings- en verlatingsangst, darmproblemen, tekenen van hormonale disbalans, huidklachten, enorme performance drang, overmatig sporten en duizeligheidsaanvallen.

Ik was ”vrijer” geweest dan ooit tevoren en toch voelde ik me gevangen in mijn hoofd en lichaam.

Vele emotionele break-downs en interne struggles later, leek ik de lessen verstopt achter deze klachten steeds ietsje beter te begrijpen.

Ik wist dat het anders moest..

In 2017 studeerde ik af van de opleiding Fysiotherapie (BSc) en besloot mijn eigen praktijk te openen. Ik was er niet tevreden mee, teveel symptoom bestrijding en te weinig kennis over ”WAAROM?”

Ik koos ervoor om Osteopathie (MSc) en Orthomoleculaire Therapie te studeren.

 

In diezelfde periode leken mijn ogen te openen voor het universele veld, god, de kosmos, whatever you want to call it.

Alles ging in sneltreinvaart. Ik studeerde, had een eigen praktijk en ik ging door een volledige spirituele reset.

Ik gaf me over aan de hoogste intelligentie en besteedde iedere seconde die ik had aan het versterken van de band tussen deze hogere intelligentie en mijzelf.

Ik las boeken, nam deel aan cursussen en workshops, werkte met plantenmedicijnen en sjamanen en ik ervaarde alles wat er te ervaren viel over spiritualiteit en bewustwording.

Yugro4

The universe gives you what you need, always

Alles wat er op mijn pad is gekomen tot aan de dag van vandaag heeft me gevormd tot de persoon die ik nu ben. Gepassioneerd, ambitieus en free-spirited.
Ik ben me nu heel bewust dat ik bepaalde talenten (en lessen) heb gekregen om mijn zielsmissie uit te mogen en kunnen voeren en ik heb een onuitputbare drive om bewustwording, spiritualiteit en persoonlijke groei ”sexy” te maken.

Door mijn expertise in het menselijk lichaam, mijn kennis en ervaringen in bewustwording en spiritualiteit en mijn persoonlijke levenslessen schreef ik een kapstok waarin mensen op veilige wijze stapsgewijs door hun proces van bewustwording kunnen bewegen.

Mijn missie is om mensen te begeleiden naar een leven vol vrijheid, door de weg naar binnen aan te gaan.

Binnen in jou, is waar de vrijheid zit.

En wanneer je die vrijheid hebt gevonden, is de buitenwereld als een spiegel waarin je dit manifesteert.


In geluk, In Gezondheid & In Vrijheid.

With Love, Dominique

Winkelwagen