4 Growth Academy

Ervaar innerlijke vrijheid en transformeer je leven.

In dit exclusieve jaartraject ga je de diepte in op alle aspecten die jou jij maken, zodat je vanuit ieder aspect in je leven gaat excelleren.

Deze verdiepende reis in jezelf helpt je om oude, ongewenste en onbewuste programmeringen af te pellen, waardoor er ruimte komt voor jouw innerlijke vuur, passie en wijsheid.

Ik ga je niet zeggen wat er mogelijk is voor jou, dat is namelijk helemaal niet nodig, jij gaat het daadwerkelijk zelf ervaren.

Let op! Dit traject is – zoals voorgaande deelnemers aangeven – enkel voor hen die écht willen transformeren.

Je bent op een punt in je leven dat je een serieuze omslag wil maken en het lezen van zelfhulpboeken en het luisteren van podcasts geven je onvoldoende houvast en onvoldoende overzicht.

Je verlangt een integrale benadering, die het mogelijk maakt om op ieder aspect van je ontwikkeling te floreren.
Je wil méér en je wil daarbij ook graag de diepte in.

Geen huis-tuin-keuken opdrachten, maar op wetenschap gefundeerde kennis, tools en oefeningen.

Geen oppervlakkig ‘gelul’, maar de diepte in op zielsniveau.

En dat allemaal deel je graag  met andere gepassioneerde en bewuste vrouwen.

Wat Als..

☾ Angst je niet langer limiteert.

☾ Je leeft en leidt vanuit een krachtige heart – mind – body – soul connectie. 

☾ Je je zelfverzekerd voelt over wie je bent en ruimte inneemt voor wat jij kan.

☾ Je volledig je purpose weet te belichamen en daar ook nog eens succesvol in bent.

☾ Jezelf in de spiegel aan kan kijken met een lach van oor tot oor en kan zeggen, ”damn ik ben zo blij met mijzelf”.

☾ Je innerlijke vrijheid ervaart en met gemak keuzes maakt vanuit je hart, just because you know, it will give you the best of the best.

☾ Je echt durft te gaan voor premium leven omdat je weet dat jij dit waard bent.

☾ Je in staat bent om je vrouwelijke essentie volledig te belichamen.

Wat je krijgt...

☼ 14 maanden toegang tot 4 Growth Academy

☼ 14 BONUS live-sessies met Dominique

☼ Ruim 14 uur aan deep-learning video’s

☼ 12 BONUS downloadbare werkboeken

☼ Maandelijkse meditaties, embodiment oefeningen en

inquiry opdrachten

☼ 12 persoonlijke astrologische duidingen

☼ Toegang tot de telegram community

☼ Mogelijkheid tot verlenging

☼ + BONUS Masterclass:

In 3 stappen je goddelijke vrouwelijkheid belichamen t.w.v. €77,-

Totale waarde; Onbetaalbaar.

DIt is wat anderen zeggen over
4 Growth Academy ♥︎

Wat kun je verwachten van dit traject??

Module 1

Staat in het teken van het creëeren van een veilige space voor jou om je authentieke core ruimte te geven. Daarnaast leer je de basis principes van astrologie en ontvang je je eerste astrologische duiding

Module 2

Is gefocust op het creëren van heldere doelen vanuit jouw unieke waarden en energetisch blueprint. Daarnaast ontvang je je tweede astrologische duiding.

Module 3

Is gericht op het begrijpen van de wetenschap achter gedragsverandering en het creëeren van een krachtige hart - brein verbinding. Daarnaast ontvang je je derde astrologische duiding.

Module 4

In deze module gaan we de diepte in op traumaverwerking, het zenuwstelsel en stress-management vanuit een holistische aanpak. Je ontvangt daarbij ook je vierde astrologische duiding.

Module 5

Is gericht op het creëeren van meer rust in je hoofd en lijf, zodat je vanuit helderheid en innerlijke harmonie keuzes maakt. Daarbij ontvang je je vijfde astrologische duiding.

Module 6

Gaat in haar geheel over de meest essentiële thema's binnen gezondheid vanuit een PNI-gerichte approach. Daarnaast ontvang je je zesde astrologische duiding.

Module 7

Gaat over de balans tussen je innerlijke vrouwelijke en mannelijke energie en hoe je eventuele pijnpunten kan helen. Je ontvangt daarbij je zevende astrologische duiding.

Module 8

Is gericht op de vrouwelijke seksualiteit, zodat je vanuit veiligheid je eigen seksualiteit gaat exploreren en ontdekken. Je ontvangt tevens je achtste astrologische duiding.

Module 9

Staat in het teken van het ontdekken en ontwikkelen van je intuïtieve gaven, zodat je steeds weer kan intappen op een hogere wijsheid. Daarnaast ontvang je je negende astrologische duiding.

Module 10

Is gericht op succesvol leren manifesteren vanuit purpose en je zielsverlangen. Je ontvangt tevens je tiende astrologische duiding.

Module 11

We gaan in deze module dieper in op het thema relaties en het creëeren van veilige verbindingen. Je ontvangt ook je elfde astrologische duiding.

Module 12

De inhoud van deze module is een verrassing en ik beloof je, you will love it! ♥︎ Je ontvangt natuurlijk sowieso je twaalfde en tevens laatste astrologische duiding.

Hoe is het traject opgebouwd?

☼ Er zijn twaalf modules met in totaal 14 uur aan deep learning video’s gegeven door Dominique.

 

☼ Iedere module ontvang je vooraf een gratis downloadbaar werkboek, waarin alle theorie, vragen, opdrachten, meditaties, oefeningen en challenges staan beschreven.

 

☼ Iedere maand ontvang je theorie over astrologie en de astrologische huizen en ontvang je een persoonlijke duiding.

 

☼ Iedere module sluit je af met een praktische challenge die je helpt om de inhoud van de modules direct te integreren.

 

☼ Iedere maand is er een BONUS live-sessie met Dominique, waarin je vragen kan stellen en praktijkvoorbeelden kan bespreken en in kan connecten met de community!

Een kijkje in het traject?
Bekijk nu een van de lessen uit de 4 growth academy, hier.

Mijn naam is Dominique De Ruijter

Ik studeerde fysiotherapie, orthomoleculaire geneeswijzen volgens de PNI en Osteopathie (MSc).
Daarnaast heb ik geleerd van o.a. dr. Joe Dispenza en Heartmath Institute.

Ik combineer moderne wetenschap waaronder psychofysiologie, neurowetenschappen, kwantumphysica en holistische geneeskunde met oeroude spirituele teachings.

Door mijn unieke methode creëer ik cursussen waar ik je stimuleer om de reis naar binnen te maken. Ik geloof dat wanneer je je bewustzijn vergroot, de onzichtbare barrières van je mind wegvallen en je daarmee in staat bent om het onmogelijke mogelijk te maken.

4 Growth Academy is opgebouwd uit 12 modules, waarover je per module +- één maand doet.

Iedere module is opgebouwd uit een (astrologisch) huis en een wet.

Het huis is in haar geheel gericht op astrologie. Dit wil zeggen dat je alles leert over je geboorteradix, het huizensysteem en jouw unieke astrologische blueprint.

Iedere module ontvang je hierover een of meerdere deep-learning video(s), verdiepende vragen en jouw unieke astrologische duiding per huis.

De wet is gericht op de integratie van deze zelfkennis. Per module komt er één topic aan bod (zie modules). Je ontvangt deep-learning video’s, verdiepende vragen, technieken, opdrachten, meditaties en een afsluitende challenge.

De maandelijkse blend van inzicht – bewustwording – kennisoverdacht en integratie is ons geheim tot blijvend succes.

Dit is Demi,
Onze Astro Queen!

Demi combineert haar krachtige intuïtieve skills en mensenkennis met astrologie.

Ze is ook verantwoordelijk voor het astrologie gedeelte binnen 4 Growth Academy. 

Ze vertelt je niet alleen alles over astrologie, maar ze geeft ook ijzersterke duidingen die je telkens omver blazen.

We krijgen steeds weer terug van onze prachtige deelnemers dat dit een enorme verrijking is op het traject.

Mogelijkheid tot Kennismakingscall

Voel jij een ”JA!”, maar heb je vragen of zaken die je met mij wil bespreken?

Je krijgt voor de start van iedere opening de kans om een call in te plannen om elkaar beter te leren kennen, om vragen te stellen en twijfels of gedachtes bespreekbaar te maken.

Boek vrijblijvend een call in! ⬇️ 

Niet goed, geld terug garantie!

Niet tevreden? Mail ons binnen 14 dagen na je aankoop en je krijgt zonder vragen je geld terug!

Questions and answers

Is 4 Growth Academy voor mij?

4 Growth Academy is een uitgebreide traject waarin jij in 12 maanden ondersteunt wordt in de verschillende lagen van je persoonlijke ontwikkeling. 

Het traject bestaat uit deep learning video’s, individuele vragen, opdrachten, geleide meditaties, (lichaamsgerichte) oefeningen en challenges. Je ontvangt daarbij een (downloadbaar)werkboek waarin je alle theorie, challenges, vragen en opdrachten terugvindt. Je bent verbonden met een intiem groepje gelijkgestemde vrouwen die samen met jou dezelfde reis doormaken. Tot slot zijn er maandelijkse live sessies, waar we als groep samenkomen. 
Kortom het is een hele mond vol. Ondanks dat het traject zo is ingericht dat de informatie voor iedereen toegankelijk is, zal je op dagelijkse basis actief bezig zijn met de inhoud van de scholing.

Wanneer je vragen hebt of twijfelt of de cursus iets voor jou is, ben je in de mogelijkheid om een call in te plannen. Deze call duurt zo’n 30 minuten. Tijdens dit gesprek maken we persoonlijk kennis en ben je in de mogelijkheid om vragen te stellen.

Wat is er anders aan dit programma in vergelijking met andere coachingsprogramma’s?

Veel coachingsprogramma’s focussen zich op één aspect van persoonlijke groei, bijvoorbeeld: mindset, gezondheid of manifesteren. 
Dit traject focust zich juist op de integraliteit tussen alle aspecten van persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, spiritualiteit en holistische gezondheid. Daarnaast zie je vaak dat er in coaching enkel wordt gekeken naar óf spiritualiteit óf wetenschap en dat is enorm jammer. Het is naar mijn idee juist de combinatie van beide die de formule tot succes vormen. 
In 4GA maken we daarom gebruik van wetenschap en belichaming. 
Tot slot is er heel bewust gekozen voor een jaartraject zodat jij voldoende tijd en ruimte krijgt om de materie daadwerkelijk te integreren. Ik wil je niet alleen de kennis en tools aanbieden, ik wil dat je ze gaat ademen en integreren. Kan je je voorstellen wat er mogelijk is als je 12 maanden lang dagelijks tijd en aandacht besteed aan je ontwikkeling? IT BECOMES A LIFESTYLE.

Hoelang doe ik over het traject?

4 Growth Academy is een traject van 12 maanden. Iedere maand komt er een nieuw topic aan bod waar vragen, opdrachten, meditaties, oefeningen en challenges aan verbonden zijn.
Sommigen zullen ietwat langer nodig hebben, daarom heb je i.p.v. 12 maanden, 14 maanden toegang tot de online omgeving. Er is daarbij tevens de optie om je toegang te verlengen, mocht dat nodig zijn. 

Hoelang heb ik toegang tot het cursus materiaal? 

Je hebt 14 maanden toegang tot het online portal. Daarnaast kan je de meeste content downloaden, zoals bijvoorbeeld de werkboeken, meditaties en embodiment oefeningen. In principe behoud je dus levenslang toegang tot de stof die je leert. 

Wat kan ik verwachten van de resultaten na het afronden van dit traject?

YUGRO4 kan je nooit 100% bepaalde resultaten garanderen. We doen echter wel ons uiterste best om je te voorzien van de kennis en tools die jij direct kan integreren in zowel je privé als professionele leven. Je leert vanuit verschillende perspectieven naar je lichaam, mind en ziel kijken, zodat je steeds makkelijker intuned op jouw unieke waarheid. 

Zijn er bepaalde voorwaarden of vereisten waar ik aan moet voldoen voor ik mee kan doen aan 4 Growth Academy? 

Nee. De enige vereiste die we stellen is je commitment om te leren, nieuwe perspectieven aan te gaan en hetgeen je hebt geleerd dagelijks te integreren. 

Is er een proefles die ik kan inzien?

Ja, klik hier om een van de lessen te bekijken. (Iedere module bestaat uit meerdere lessen.) 

Kan je in termijnen betalen?

Ja, in 4 of 12 termijnen.

Wanneer kan ik beginnen aan dit traject?

De deuren naar het traject zijn enkele keren per jaar geopend voor één a twee weken. Houd social media of de nieuwsbrief in de gaten voor de exacte datums. Buiten deze weken is het niet mogelijk om in te stromen.

Heb ik één op één contact tijdens dit traject?

Voordat je start met de scholing heb je de mogelijkheid om een 1:1 gesprek in te plannen. Gedurende het traject heb je tevens maandelijks toegang tot de live-sessies met Dominique. Er is daarnaast een mogelijkheid om 1:1 begeleiding aan te vragen, hierover krijg je meer informatie wanneer je je hebt aangemeld.

Hoeveel tijd investeer ik per week aan dit traject?

Dit is per persoon afhankelijk, maar gemiddeld gezien zal het zo’n drie tot vijf  uur per week zijn. Ik raad aan om je één dagdeel per week te focussen op de content die op het portal staat en daarnaast dagelijks kort de tijd in te voor de uitvoering van de challenge. De challenge verschilt per module, maar is er vooral op gericht op de integratie van de kennis.

Is het nodig dat ik mijn exacte geboorteplaats, datum en tijd weet? En wat als ik dit niet weet?

Ja, het is ontzettend belangrijk dat je jouw exacte geboortedatum, -tijd en -plaats weet. Een belangrijk onderdeel van 4 Growth Academy is gebaseerd op je persoonlijke geboortehoroscoop tekening. Op deze tekening worden de positioneringen van de sterren en planeten weergeven op het moment van jouw geboorte. Met deze reden is het dus belangrijk dat jij je exacte gegevens weet, anders kan dit onderdeel foutieve informatie geven.

Weten jij en je ouders/voogd(en) niet hoe laat je precies geboren bent? Stuur dan een mailtje naar info@shebiohacks.com, we zorgen dan voor een passende oplossing.

Hoe ziet de online community eruit?

4 Growth Academy bestaat uit een online omgeving waarin alle content verwerkt staat.
Je hebt hier toegang tot de duidingen, deep learning video’s, vragen, opdrachten en challenges en het werkboek. Alles wat je in deze online omgeving doet is geheel anoniem. Onderaan iedere pagina is een commentbox waar je openbare reacties kan plaatsen, deze zijn dus niet anoniem. Je wordt na je aanmelding toegevoegd aan een telegram groep met Dominique en andere vrouwen. Deze app groep is er om elkaar te ondersteunen, vragen te stellen en om de verbinding met like minded vrouwen te versterken.

Iedere maand vind er een live sessie plaats met Dominique, tijdens deze sessies bespreken we vooral de onderwerpen die op dat moment actueel zijn en is er ruimte om vragen te stellen. Deze meetings zijn enorm waardevol omdat de community hierin een groot aandeel heeft.

Schrijf je in voor de wachtlijst

Winkelwagen